Title of a News Article

Özyavuz yuvasına döndü

Özyavuz yuvasına döndü
banner206

Bir süre önce İYİ Partiye katılan Harran eski Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yeniden Ak partili oldu. İYİ Partiden Milletvekili aday adayı olan Özyavuz, yaşanan bazı nedenlerden dolayı dosyasını geri çekmişti. Özyavuz bugün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte, Feyyaz Gündoğan'ın açtığı seçim bürosuna kurdeleyi kesti.

BOZDAĞ, “ŞANLIURFA; İSTİKRARIN, GÜÇLÜ İKTİDARIN, HUZURUN, GÜVENİN SİGORTASIDIR”

Şanlıurfa’nın kanaat önderlerinden Feyyaz Gündoğan, AK Parti’ye destek için seçim bürosu açtı. Seçim bürosunun açılışını yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, “Bu gün bütün batılı ülkeler birleşmiş, Erdoğan kaybederse Türkiye kaybedecek. Erdoğan'ın yükselişi durursa Türkiye'nin yükselişinin duracağına inanıyorlar” dedi.

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa büyük bir atak yapan AK Parti kadroları, dur durak bilmiyor. Şanlıurfa’da AK Parti’ye gönül vermiş isimler tek tek Aileleri ile AK Parti’ye destek vermeye devam ediyor.  

Bu günde Şanlıurfa’nın kanaat önderlerinden Feyyaz Gündoğan Karaköprü ilçesinde seçim bürosu açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış adeta mitinge dönüştü.

Bozdağ, “Batı; Erdoğan Kaybederse Türkiye Kaybedecek Diyor”

Bozdağ, son 21 yılda Türkiye'nin büyük bir yükseliş yaşadığını vurgulayarak, "Bugün dünya bir araya gelmiş Türkiye'nin seçimlerini takip ediyor. 'Türkiye'de seçim ne olacak? Sonuçları ne olacak? Erdoğan gidecek mi kalacak mı?' diye merak edenler, emin olun Avrupa'da, Amerika'da, Türkiye'dekilerden daha fazla. Her gün, anbean burayı takip ediyorlar. Neden? Çünkü Türkiye'nin büyük yürüyüşünden en büyük endişeyi onlar duyuyorlar. Bu yürüyüşü durdurmanın yolunun Erdoğan'ı durdurmaktan geçtiğine inandıkları için 'Erdoğan kaybederse Türkiye kaybedecek.' Erdoğan'ın yükselişi durursa Türkiye'nin yükselişinin duracağına inanıyorlar. Türkiye'nin de Cumhurbaşkanı'mızın da yükselişi durmayacaktır."

Şanlıurfa üzerine kurulan tuzakları bozacaklarının altını çizen Bozdağ, yollarına daha güçlü devam edeceklerini belirtti.

Bozdağ, "Şanlıurfa, istikrarın, güçlü iktidarın, huzurun, güvenin sigortasıdır. Bu sigortayı attırmak isteyenler muvaffak olamayacaklardır. Her ne kadar 'Kılıçdaroğlu ile hedeflerimiz ortaktır.' deseler de bu millet onların ortak hedeflerinin gerçekleşmesine asla izin vermeyecektir." dedi.

"21 yıldır iktidardayız kimin yaşam tarzına müdahale edilmiş? Bu ülkede başörtüsü zulmünü, katsayı zulmünü kim yaşattı? Bu ülkede merhum Necmettin Erbakan, Başbakanlıkta İslam Alimlerine yemek verdi diye kim bunu 28 Şubat post modern darbesine gerekçe yaptı, Refah Partisi'nin kapatılması iddianamesine koydu? Her haksızlığı, ayrımcılığı, din ve vicdan hürriyetine, yaşam tarzlarına müdahaleyi hak, hukuk diye bu ülkede takdim eden, bu ilkel zihniyetin sahipleri oldu."

Muhalefetin, iktidarın yaptığını anlatmasından rahatsız olduğunu vurgulayan Bozdağ, anketlerin, göstergelerin milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühünün arttığını gösterdiğini dile getirdi.

"Seçim yaklaştıkça aziz vatandaşlarımız, 'Türkiye'nin maceraya, bilinmezlere, meçhule gitmeye ihtiyacı da yoktur, buna tahammülü de yoktur.' diyecektir." ifadesini kullanan Bozdağ, Türkiye'nin istikrara, güçlü iktidara, iyi yönetime ve güven ortamına ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Gündoğan, “Önemli Olan Vatandır, Gerisi Teferruattır”

Feyyaz Gündoğan ise, makam ve mevkilerin geçici olduğunu altını çizerek, “Makamlar koltuklar gelip geçici şeyler önemli olan vatandır gerisi ise teferruat. Biz böyle gördük ve böyle inandık. Bütün akrabalara ve dostlara geldikleri için teşekkür ediyorum. Şu anda yeni çıkmış partilere çakma partiler diyorum. Bu zihniyetlilerle geçmişte çok mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta İnşallah, AK Parti olarak zaferle çıkacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Bekir Bozdağ ile şaha kalacağız” dedi.

 

Öte yandan Seçim Bürosunun açılışına Bakan Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri adaları, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195