Title of a News Article

Rahime Yaşar neden aday olduklarını açıkladı

Rahime Yaşar neden aday olduklarını açıkladı
banner206

Şanlıurfa’da, yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi 5 nolu Turizm ve Şehir İçi Taşımacılığı grubuna aday olan iş kadını Rahime Yaşar, neden aday oldukları ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Yaşar, olası seçilmeleri halinde Şanlıurfa’nın kültür ve turizmi için yapacakları projelerinin olduğunu söyleyerek, meslektaşlarından destek istedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve meslek grubu seçimleri 30 Ekim Pazar günü yapılacak. 5 nolu Turizm ve Şehir İçi Taşımacılığı grubuna aday olan yılların tecrübesi 30 yıla aşkındır turizm sektöründe hizmet veren tecrübe abidesi iş kadını Raya turizm işletme sahibi Rahime Yaşar ve birlikte yol yürüdüğü iş insanı Fatih Dörtkardeş ve İbrahim As, yaklaşan seçimler öncesi destek arayışlarını sürdürüyorlar.

Bu yola neden girdikleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan iş kadını Rahime Yaşar, www.urfastar.com mikrofonlarına konuştu.

Kadim şehir Şanlıurfa’nın kültür turizm zenginliği gerçek manada herkese yetecek kadar var. Daha çok turist, daha çok kazanma, daha çok şehre katkı sunma adına üstü kapalı olarak projelerinin olduğunu söyleyen Rahime Yaşar, şehrin menfaatine yönelik çalışmalar olacaktır dedi.

www.urfastar.com mikrofonlarına konuşan Rahime Yaşar şunları söyledi

‘AMACIM TAMAMİYLE ŞANLIURFA’NIN TANITIMI’

“Öncelikle şöyle söyleyeyim, Seyahat acenteleri Birliği kurulu üyesiyim. Urfa üzerinde bölgenin tanıtılması, turizm çalışmalarında aktif görev alıyorum. Bununla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. 30 yıldır sektörün içerisindeyim. Urfa’nın ilki diyebiliriz. Buna mütevazilik gösteremeyeceğim. Amacım tamamiyle Şanlıurfa’nın tanıtımı, kültürüne, turizmi. Çok büyük bir potansiyel var, bunu görenlerden biriyim. Her platformda bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Urfa ile ilgili bölgeyle ilgili çalışmalara sesi olmaya, gayret etmeye çalışıyoruz.”

‘BİZ KENDİMİZİ İSPATLAMIŞ KİŞİLERİZ, YILLARIN ESNAFIYIZ’

“Az öncede söylediğim gibi, çeşitli platformlarda ben 30 yıllık içerisinde Urfa’nın sesi olmaya gayret ettim. Ticaret ve Sanayi odaları da ülkemizdeki en önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir. Ticarettir ve şehrin gelişiminde çok ciddi bir ortam sağlayan oluşumdur. Bu sebeple şunu düşündük; Biz bu konunun uzmanlarıyız. Ben turizm konusunda, Fatih Dörtkardeş kardeşimiz restoran lokanta yemek organizasyon konularında, İbrahim As ise taşımacılık konusunda uzmandır. Yıllardır bu işin içerisinde Urfa’nın esnafıdır. Dolayısıyla biz güçlerimizi birleştirerek 5 nolu grup, Turizm ve Yurt İçi Taşımacılık grubudur. Konunun uzmanları olarak bir araya geldik ve mücadelemizi Ticaret ve Sanayi Odası’nda yürütmeye karar verdik. Bunda ki en büyük etken biliyorsunuz ki, Şanlıurfa çok büyük bir kültür turizm potansiyeline sahip. Biz şimdiye kadar bu potansiyeli Urfa’ya nitelikli gelir, nitelikli katkı dediğimiz konularında eksik kaldığını düşünüyoruz. Bu sebeple kendimizi bu yola çıkardık. İnşallah arkadaşlarımız, meslektaşlarımız bizlere teveccüh gösterip oylarını bizden yana kullanırlarsa, şunu söylüyoruz biz kendilerine. Biz şahsi olarak bir şey istemiyoruz. Vereceğiniz oylar işinize mesleğinize yönelik olacak oylardır. Çünkü, biz 3 arkadaşta kendimizi ispatlamış kişileriz. Yılların esnafıyız. Dolayısıyla bizlere verecekleri oylarla biz, turizmle, taşımayla, yemek sektörüyle ilgili bütün çalışmaları Ticaret Odasında yürütüp şehrin bu yönde kalkınmasına yönelik çalışmalar yürüteceğiz. Bunlarla ilgili projelerimiz hazır. İnşallah seçimi aldıktan sonrada bu projelerle ilgili Urfa’ya maksimum katkı sağlayacağız.”

‘URFA’YI BEKLEYEN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR’

“Bildiğiniz üzere yıllardır turizm konusunda özellikle turizm ve uçak konusunda çok ciddi efor harcıyorum. Özellikle bunların gelişimine yönelik, hem beşeri sermayemizde hem işletmelerin standartlarının yükseltilmesinde hem de çok genç nüfusuz. Gençlere yönelik projelerimiz hazır. Bunlarla ilgili çalışmalar yürüteceğiz. Temennimiz öncelikle meclis üyesi olarak içeriye girebilmek. Girdikten sonrada bu projelerimizi gerçekleştireceğiz. Gerçekten çünkü hazırladığımız bu projeler şehrin menfaatine ve bölgede lider olma konusunda ciddi kazanımlar sağlayacak olan projelerdir. Dolayısıyla meslektaşlarımıza bu yönde telkinlerde bulunuyoruz. İnşallah içeriye girdikten sonra güzel şeyler Urfa’yı bekliyor.”

‘BİZ, BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ’

“Ben buradan sizlerin aracılığıyla 5 nolu grubun üyelerine şunu söylemek istiyoruz. Rahime Yaşar, Fatih Dörtkardeş ve İbrahim As olarak biz şahsımıza oy istemiyoruz. Vereceğiniz her oy, mesleğinizin ve işinizin geleceğine vereceğiniz oylardır. Bu yönde düşünüp bizlere desteklerini o yönde bekliyoruz. Biz tek başımıza hiç bir şey yapamayız. Biz, bir olursak güçlü oluruz. Urfa’nın potansiyeli de kültürü turizmi de her yönüyle herkesi fazlasıyla kucaklayacak kadar var. Bu yönde kendilerinden destek bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195