Title of a News Article

Sıra valilerde...

Sıra valilerde...
banner206

Türkiye mayıs ayında yapılan seçimlerle birlikte yeni bir döneme girdi.

AK Parti'nin TBMM'de oluşturduğu çoğunluk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri yeniden kazanması dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Aradan geçen 2 ayın ardından yurt genelinde siyaset ve politikada değişim rüzgarı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde hakim ve savcılarla ilgili genel atamalar yapıldı, dün akşam ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 52 ilin emniyet müdürü değişti. Bunlar içerisinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da vardı. Ulucan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne alınırken yerine polis başmüfettiş Erdem Bildirici atandı.

Sıradaki kararname Valililer için...

Alınan bu kararların ardından, deyim yerindeyse sıra valilere geldi. Hakim, savcı ve il emniyet müdürü değişiklikleri sonrası gözler valilere çevirildi.

Edinilen kulis bilgisine göre, 50'ye yakın ilin valisi değişecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugün yarın belli olması beklenilen valiler kararnamesinde Şanlıurfa'nın yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yaklaşık 1 yıldır Şanlıurfa'da görev yapıyor. Bu süreçte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kent sorunlarına ve projelerine hakim oldu. 

Açıklanacak olan valiler kararnamesinde 50'ye yakın isim içerisinde Vali Ayhan'ın görevine devam etmesi bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2023, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195