Title of a News Article

Tebrik kabulünde kaç vekil vardı?

Tebrik kabulünde kaç vekil vardı?
banner206
Ak Parti Şanlıurfa bazı Milletvekilleri tebrikleri kabul ettiler. 
24 Haziran seçimlerinin ardından Ankara'ya giden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili GTHB Ahmet Fakıbaba bugün Şanlıurfa'ya gelmişti. Fakıbaba'nın gelmesinin ardından Ak Parti il Başkanlığınca Hacı Bekir sofrasında seçim sonrası tebrik kabulleri yapıldı. 

GTHB Ahmet Fakıbaba yanı sıra Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız,  BŞB Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Gülender Zemzem Açanal yanı sıra adaylardan Sedat Ertürk, Güler Kama İzol, ibrahim Toru, İsmail Tosun ve İbrahim Ayhan tebrikleri kabul eden isimler oldular. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, İbrahim Halil Yıldız ve Halil Şavlı' nın tebrikleri kabulünde olmamaları dikkat çekti.

BUGÜN VARIM, YARIN OLMAYABİLİRİM’ 

Geçmişten bugün büyük hizmetlerin yapıldığının altını çizen Bakan Fakıbaba, “Şimdiye kadar çok güzel şeyler yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bugün varım, yarın olmayabilirim, gayet doğaldır. Biz dava insanlarıyız. Biz halkın hizmetkarıyız. Siz olmazsanız biz bir şey değiliz. 10 kişiden 2 kişinin problemini çözüyorsak benim için ne mutlu, bu bir ibadettir. Parayla hiçbir ilgimiz olmadı, bundan sonra da olmaz” sözlerini kullandı.
Vekil yakınları, bazı partililer ve az sayıda vatandaşın geldiği tebrik kabulü yaklaşık bir saat sürdü. 


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195