Title of a News Article

Twitter ve Facebook'ta zirveyi kaptırdı!

Twitter ve Facebook'ta zirveyi kaptırdı!
banner206

Teleskop Dijital Gözlemci platformu tarafından yakından takip edilen valilerin Ağustos ayı raporu yayımlandı. Yaklaşık 4 aydır Şanlıurfa'da göreve başlayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bir kez daha sosyal medyayı en aktif kullananlar arasında birinci oldu. Twitter, Facebook ve instagram gibi hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Vali Ayhan, bunların ortaması sonucu her ne kadar 1. olsa da, twitter analizinde birinciliği Gaziantep Valisi Davut Gül'e, Facebook'ta ise Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a kaptırdı.

Vali ve valiliklerin yakın markaja alındığı plotform olan Teleskop Dijital Gözlemci, Ağustos ayı raporlarını açıkladı. Sosyal medyayı en etkin ve aktif kullanan 81 ilin valisi arasında yine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, zirvedeki isim oldu.

Şanlıurfa'da görev yaptığı süre boyunca son 3 aydır bu platformda birinci olan Vali Ayhan, geçmiş yıllarda Sivas'ta görev yaptığı süreçlerde de birçok birinci oldu. Hemen hemen hergün kentin dört bir yanını gezen Ayhan, her gittiği noktada paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımların kayıt altına alındığı Teleskop'un en popüler ismi yine bir kez daha Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan seçildi.

VALİ AYHAN'IN RAPORUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195