Geçtiğimiz hafta çıkan kararname sonucu Şanlıurfa'ya atanan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 3 yıla yakındır hizmet ettiği Balıkesir'e veda etti.

Esad'ın danışmanı şüpheli bir kazada öldü Esad'ın danışmanı şüpheli bir kazada öldü

Veda ziyaretlerini bugün tamamlayan Vali Şıldak, Şanlıurfa serüveni öncesi bir mesaj yayımlayarak Balıkesirlilerle vedalaştı.

Şıldak mesajında şu ifadelerine yer verdi;

"Kıymetli Balıkesirli Hemşehrilerim,

18 Haziran 2020 tarihinden itibaren ilk andaki heyecanı ile sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliği görevine atanmış bulunuyorum.

Burdur Valiliği görevimin ardından tarım ve turizm kenti, Kuva-yi Milliye ruhunun doğduğu Balıkesir'e hizmet etme onuru, Göbeklitepe ile tarihin başladığı şehir unvanı taşıyan Milli Mücadeledeki șanlı tarihiyle adını alan Şanlnurfa ilinde hizmete devam etme fırsatını bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum, Üç yılın üzerinde bir süre hizmet etme onurunu yașadığımız Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir'den en güzel duygularla aynlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri doğrultusunda șimdi de ülkemizin bir başka kadim vilayetinde, Peygamberler Şehri Şanlnurfa'da insanlarımıza faydalı olmaya çalışacağız. Gelişimine Dolu dolu katkısı geçen, sağlamak için toprağına yapuğmız ayak süre basarak insanlarımıza uzanmak, Balıkesir'in içerisinde her zaman birlikte çalışmayı,

hukuka bağlı kalarak sornlan çözmeyi, birlikte başarmayı ve toplumun her kesimiyle irtibat içinde olmayı esas kılmaya çalıştık. Görev ve sorumluluklarımızı vicdani bir ölçüden de geçirerek her zaman kamu yararı ve doğrunun yanında olduk.

Bu süre zazarfında bütün Balıkesir ile birlikte çalıştık, birlikte yol aldık. Çalışmalarımızda milletvekillerimizin, belediyelerimizin, kamu kunularımızın, üniversitelerimizin, meslek

odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımızı ve vatandaşlarmızı güçlů

desteğini hep yanımızda hissetik. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorz

Marmara ile Ege'nin buluştuğu bu güzel coğrafyada Balıkesir Valisi olarak görev yapmış olmanı aile olarak her zaman aynıcalıklı mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle veda ederken Ballkesir'in her bir köşesinde yaşayan büitün kymetli vatandaşlarımıza en derin sevgi ve sayglarmmızı sunuyoruz."