Title of a News Article

Urfa Ticaret Borsası'nda yeniden seçim yapıldı

Urfa Ticaret Borsası'nda yeniden seçim yapıldı
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz 1 Ekim günü yapılan Borsa seçimleri sonrası organ dağılımı yapıldı ve yeni yönetim yeniden şekillendi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın yeniden başkan seçildiği olağan borsa seçimleri sonrası, yeni yönetim şeması için organ seçimi yapıldı. 

Şanlıurfa Ticaret Borsası üyelerinin oylamasıyla güven tazeleyen Mehmet Kaya yeniden başkan seçildi. Kaya başkanlığındaki kurul, YSK denetiminde düzenlenen organ seçimleriyle görev dağılımını tamamladı.

8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimde, seçilmiş meclis üyelerinin oylamasıyla Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclisi yeniden oluşturuldu.

Organ seçiminin sonuçlarına göre oyların tamamını alan Başkan Kaya Yönetim Kurulu'nun başına geçti.

Küçük Nasan Bülbül, Orhan Gülle, Mahmut Koç ve Nusret Kara Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mehmet Emin Mizan, Ahmet Göktaş, Emin Yıldızsoy, Hadi Boğaakça, Mahmut Yılmaz ve Fehmi Demir Disiplin Kurulu Üyeliğine,

Mehmet Kaya, Orhan Gülle, Ömer Çiçek, Neşet Karakucak, Mehmet Altandağ, Halil Alkan, Kemal Uflaz, Mahmut Koç, Nusret Kara, Faruk Akbaş, Mahmut Çiftçi ve Halil Kutluay TOBB Genel Kurulu Delegeliğine seçildi.

Oluşan mecliste ise Halil Alkan Onursal Başkan, İsa Kızıldemir Meclis Başkanı, Mahmut Çiftçi ve Mehmet Altandağ Meclis Başkan Yardımcısı, Kemal Uflaz Meclis Kâtip Üyesi olarak seçildi.

URFASTAR

      

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2022, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195