Title of a News Article

Urfa'ya 'al gülüm ver gülüm' ataması

Urfa'ya 'al gülüm ver gülüm' ataması
banner206

Şanlıurfa'da, 8 yıl görev yapan SGK İl Müdürü İsmail Ünlü'nün yerine daha önce Urfa'da görev yapan eski Müdürlerden Nurettin Nacar yeniden atandı. Bakanlığın almış olduğu karar sonrası, bu iki isim birbirlerinin yerine atanması dikkatlerden kaçmadı.

URFASTAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olan Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı Şanlıurfa İl Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı.

Bir süre önce açıklanan karar doğrultusunda 2014 yılında Şanlıurfa'da göreve başlayan Müdür İsmail Ünlü, Kocaeli SGK il Müdürlüğüne atandı. Yine, Kocaeli  SGK il Müdürü Nurettin Nacar ise Şanlıurfa'ya atanan isim oldu. Nacar, 2008 yılında Şanlıurfa'ya atanmış eski müdürlerden birisi ve 4 yıl burada görev yapmıştı.

Urfa'dan Kocaeli'ne, Kocaeli'nden Urfa'ya atanan iki isim, atama kararı sonrası deyim yerindeyse 'al gülüm ver gülüm' meselesi oldu.

8 yıl Urfa'da görev yapan İsmail Ünlü, dün kentten ayrıldı. Yeniden Urfa'ya müdür olan Nurettin Nacar'ın ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı öğrenildi. 

Kocaeli'ne atanan İsmail Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri dile getirerek Urfa'ya veda etti;

"Birlikte mesai yaptığım; Kıymetli çalisma arkadaslarima, Şanliurfa’ mizin merkezi, yerel ve STK’ larina ve yoneticilerine Şanlıurfalı kıymetli vatandaşlarımıza, temsil ettiğim makama ve şahsıma vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Kadim şehirde görev yapmayı bana nasip eden Yüce Allah’a şükrediyorum. Allaha ısmarladık Peygamberler sehri Sanliurfa…."

NURETTİN NACAR KİMDİR?

1963 yılında Kahramanmaraş Merkeze bağlı Yeni köyde doğdu.

Kahramanmaraş İmam Hatip lisesi yüksek öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü Mezunu.

1987 de Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl müdürlüğünde memur olarak işe başladı.

1996 – 2003 yılları arasında Kahramanmaraş SSK hastanesinde Şef olarak görev yaptı.

2008 yılı itibariyle Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İl Müdürü olarak atandı.

2012 yılından bu yana da Kocaeli SGK İl Müdürü olarak görev yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195