Title of a News Article

Urfalı iş adamına plaket

Urfalı iş adamına plaket
banner206

5 Şubat 2023 Cumartesi günü İstanbul Bakırköy Hilton Otelde yapılan Türkiye Jokey Kulübü Genel Kurul Toplantısında, 2015 yılında başlayan ve kulübün bugüne kadarki en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Hippoterapi (At’la Terapi) hizmetinin fikir sahibi olup, bu değerli projenin hayata geçirilmesinde büyük katkısı bulunan dönemin Genel Sekreteri Necati Demirkol’a Başkan Serdal Adalı tarafından plaket takdim edildi.

Özel çocukların kas gelişimi, esneklik, güç, denge, koordinasyon, özgüven, disiplin, kontrol, adaptasyon, sosyal etkileşim, daha güçlü hareket yeteneği ve zihinsel rahatlamalarını sağlayan Hippoterapi, günümüzde engellilerin yaşamlarını kısıtlamadan, engellere rağmen yaşanmayı değerli kılan keyifli bir metot haline gelmiştir.

İstanbul, Diyarbakır, İzmir, Bursa, Şanlıurfa, Elazığ ve Adana hipodromlarında oluşturulan merkezler sayesinde pek çok çocuğun tedavisine katkı sağlayan bu önemli projenin fikir babası Necati Demirkol, aldığı plaket sonrası yaptığı açıklamada,

“Bu projeyi hayata geçirirken amacımız özel kardeşlerimizin ihtiyaç duydukları tedavilerine katkı sağlamak, onları mutlu etmek ve ailelerinin yüzünü güldürmekti. Türkiye Jokey Kulübü ailesi bu çocukları bağrına bastı, onların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçireceği ortamlar hazırladı. Onların umutlu bakan gözlerine, gülen yüzlerine ve ailelerinin hayır dualarına ihtiyacımız var.

Geçen süreç içerisinde Proje ile ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. Bu bizleri çok mutlu etti. Türkiye Jokey Kulübü kurumsal yapısı ile bu proje için çok çaba sarf etti. Profesyonel kadrolar bu projenin sürdürülebilir olması için çok emek verdi. Bu vesile ile emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Başkanımız Serdal Adalı ve yönetim kuruluna nezaketleri ve vefalı davranışları nedeniyle şükranlarımı sunarım. Bir atçı olarak çok önemli yarışlar kazanıp çok önemli kupalar aldım ama bugün aldığım bu plaket kuşkusuz benim için en değerli olanı. Tekrar herkese çok teşekkür ederim”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195