Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi sonucu Şanlıurfa'ya atanan Vali Hasan Şıldak bugün 3 yıla yakındır görev yaptığı Balıkesir'e veda etti. 

Valiler Kararnamesi sonucu 57 ilin valisi değişti. 1 yıla aşkındır Şanlıurfa'da görev yapan Vali Salih Ayhan merkeze alınan isimlerden oldu.

Erdoğan imzaladı! İşte valisi değişen iller... Erdoğan imzaladı! İşte valisi değişen iller...

Yerine ise Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

Balıkesir'de veda ziyaretlerini tamamlayan Vali Hasan Şıldak bugün valilik binası önünde personelleri ve Balıkesirlilerle vedalaşarak Şanlıurfa'ya doğru yola çıktı. 

Bugün Balıkesir Valiliği önünde veda konuşması yapan Vali Şıldak,  Kıymetli basın mensupları bugün itibariyle Balıkesir'deki görevimizi tamamlayıp Allah'ın izniyle Şanlıurfa'ya doğru Şanlı bir yolculuğa çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile burada 3 yılı aşkın bir süre dolu dolu bir görev süremiz oldu. Çok güzel bir çalışma ortamında çok keyifli son derece Vicdan huzuruyla ayrılmamızı sağlayacak ölçüde güzel işlere imza atmaya çalıştık. Hep birlikte yaptık burada bulunan şu an bizi uğurlamaya gelen bütün kıymetli kurumlarımızın temsilcileri sivil toplum kuruluşlarımız vatandaşlarımız siyasi partiler herkes bize destek oldu. Bütün bu çalışmaları birlikte ortaya koyduk ve sizler Balıkesir'imizin özellikle yerel medyasına ben çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza sizlerin vasıtasıyla Allah'a ısmarladık diyorum. Vedalarda bir hüzün vardır ancak Bizim vedamız aynı zamanda Yeni Bir Başlangıç, şimdi bir başka coğrafyada ülkemizin bir başka güzel ve önemli noktasında Şanlıurfa'da peygamberler şehrinde hizmet etme onurunu yaşamış olacağız bu vesileyle hepinize Hakkınızı helal edin diyorum. Bütün vatandaşlarımıza en derin saygılarımızı sevgilerimizi bize olan teveccühleri için hoşgörüleri için her zaman sağladıkları yoğun destek için teşekkür ediyorum. Her zaman sağladıkları yoğun destek için teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum onlara veda ederken Balıkesir'e bu Kuvayi Milliye şehrini hiçbir zaman unutmayacağımızı her zaman kalbimizde çok özel bir yeri olacağını da ifade etmek istiyorum sizlere de tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Şıldak, cuma günü sabah 10'da Şanlıurfa Valiliği'nde yeni görevine başlayacak.

URFASTAR