Şanlıurfa Mülki İdare Amirleri toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan Mülki İdare Amirleri toplantısında; güvenlik ve asayiş, eğitim yatırımları, taşımalı eğitim, öğretmen görevlendirmeleri, deprem ve sel afetlerine ilişkin çalışmalar başta olmak üzere ilçelerde yürütülen faaliyetler incelendi.

Vali Şıldak, göreve yeni başlayan Eyyübiye, Siverek, Viranşehir, Birecik, Akçakale ve Bozova kaymakamlarına muvaffakiyetler dileyerek, Şanlıurfa’ya hep birlikte hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı değişti Anayasa Mahkemesi Başkanı değişti

Mülki İdare Amirliğinin sorumluluğunun ağır ve büyük fedakârlıklar isteyen bir meslek olduğunu belirten Vali Şıldak, idarecilere en büyük önemi adalet ve hakkaniyete vermeleri noktasında tavsiyelerde bulundu.

Toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Vali Yardımcıları Yeliz Mercan, Yasin Akgül, Erinç Demir, Oğuzhan Erdi Atak, Abdulhamid Uyar, Ahmet Fatih Sungur, ilçe kaymakamları, AFAD İl Müdürü Ufuk Şelal Ergeldi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Aras, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile YİKOB Şube Müdürleri katıldı.