Title of a News Article

Yeni Yönetimi Urfa'da ağırladılar

Yeni Yönetimi Urfa'da ağırladılar
banner206

Şanlıurfa'da, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası 48.dönem yönetimine seçilen Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği üyeleri bir araya gelerek önce kentte bir dizi temaslarda bulundular ardından ise iftar sofrasında buluştular. 

Bir araya gelen heyet kentte bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda Şanlıurfa Tapu ve Kadastro 21.Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Kadastro Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile Harita Şube Müdürlüğü'ne ziyaretler gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaretlerde Harita Mühendislerinin gerek kamuda gerekse özel sektörde yaşamış olduğu sorunlar ve çözümleri hakkında çeşitli görüşmeler yapıldı.

Görüşmeler neticesinde mesleğin ve her iki şehirler adına olumlu sonuçlar elde etmek için yapılacak olan çalışmaların devam edileceği konusunda mutabakata varıldığı öğrenildi.

Akabinde Heyet, Şanlıurfa’da bulunan Özel sektörde ve Kamuda çalışan Harita Mühendisleri ile iftar yemeğinde bir araya gelerek sorunların çözümü konusunda ve mesleki birlik ve beraberlik adına dayanışma mesajı verildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195