Title of a News Article

10 ay sonra sağlığına kavuştu

10 ay sonra sağlığına kavuştu
banner206

Şanlıurfa'da, 10 ay önce çatıdan düşerek ayağını kıran işçi geçirdiği başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Ortopedi Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Çağlar Türe tarafından bir buçuk takipli hasta başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

Ortopedi Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Çağlar TÜRE yaptığı açıklamada;

“Hastamız yaklaşık 10 ay önce çatıdan düşme sonrası ayak bilek açık kırığı ile tarafımıza başvurdu. Yapılan muayenesinde çok ciddi bir kırığı ve kemiklerinin parçalanmış olduğu tip üç açık tibia Plafom kırığı dediğimiz bir kırık tespit ettik. Ekibimiz tarafından aşamalı operasyonlar yapılarak kliniğimizde yaklaşık bir buçuk ay kadar süren tedavi sonucunda iyi bir sonuç elde ettik. Bu tedavinin takipleri uzun sürüyor ve komplikasyona açık bir kırık tipi, hastamız bu uzun tedavinin sonrasında normal hayatına geri döndü ve şu an normal işini yapabiliyor. Hastamız normal fonksiyonuyla hayatına devam edebiliyor hastanemizin imkânları dâhilin de bu tip hastaları hastanemizde tedavi edebiliyor ve başarılı sonuçlar elde edebiliyoruz ”dedi.

Hasta Emin ÇİÇEK, Yaklaşık 10 ay önce düştüm ayak bileğim koptu. Allah razı olsun Yunus hocam ayağımı iyileştirdi. Allah herkesten razı olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195