Title of a News Article

Toprak zorunlu açıklama yaptı!

Toprak zorunlu açıklama yaptı!
banner206

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiği öğrenilen Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Toprak'ın istifasının arkasında yatan neden ne? İlçede bazı kesimlerin yapılan çalışmalardan rahatsız olduğunu sözlerinde ifade eden Başhekim Toprak söylentilere açıklık getirerek herşeyi anlattı.

Toprak yaptığı zorunlu açıklamasında şunları ifade etti;

Son günlerde yaşanan olaylar ve akabinde istifam sonrasi yaşanan olaylar ile ilgili açıklama yapmam gerekliliği doğmuştur. 05.08. 2021 Tarihinde başhekimlik görevine başladığımız gün ilçe halkı ve ilgili paydaşlar ile el ele vererek sağlık hizmetlerini aksatmadan sistemi en iyiye ulaştırmaya, görevde kaldığımız zaman zarfında sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağımızı her zaman ifade ettik.

''Hastane yönetimi olarak geldiğimiz günden bu yana eksikler ve yanlış giden sorunları ele almaya çalıştık, aşı oranlarıni artırmak için öncelikle aşı odalarını daha kullanışlı hale getirdik stantlar açtık hemşire arkadaşlar ile her katta ayrı stantlar açtık, kanaat önderleri ile görüşmeler başlattık. Bu görüşmelerde çok fazla verim beklerken bazı art niyetli çevreler ve maalesef ilçe bürokrasinin hedefi haline geldik. Bizim bu ziyaretlerimizin amacı görüşleri ne olursa olsun tüm çevreleri Siverek ilçemizin ortak menfaatleri doğrultusunda birleştirmekti. Fakat bu ziyaretler maalesef birilerini rahatsız etmiş olmalı ki bu görüşmeleri hakkımızda olumsuz propaganda malzemesi haline getirdiler. Hususi bir ortamda serdettigimiz genel düsturumuzu art niyetliler farklı yönlere çekmeye çalışmıştır. Aldığım istifa kararının ardında milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım GÜLPINAR beyefendinin dahilinin olduğu söylentisi beni çok üzmüştür''

''Şanlıurfa il sağlık müdürlüğü ve Sayın milletvekilimizin her zaman hastanemizin eksiklikleri ile olsun sorunları ile olsun Siverek ilçemiz için yapılması gerekenleri fazlası ile yaptığına bizzat şahit oldum. Bu istifanın Mehmet Kasım GÜLPINAR bey ile Şanlıurfa il sağlık müdürlüğünün alakası kesinlikle yoktur. Daha önce de belirttiğim gibi Kanaat önderleri ile görüşmeyi farklı siyasi hassasiyetle propaganda malzemesi haline getiren ilçe bürokrasi mensupları ile karşı karşıya kaldığımdan, bulunduğum makama halel gelmemesi için onurumuz ile çıktığımız bu yolda onurumuz ile istifa kararı almış bulunmaktayız. Başhekimlik görevi sürecinde desteklerini esirgemeyen başta milletvekilimiz sayın Mehmet Kasım GÜLPINAR beyefendi olmak üzere istifa sonrası desteklerini bildiren tüm STK temsilcilerimiz tüm basın yayın emekçilerimize teşekkür ederim'' ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2021, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142