Title of a News Article

Beyazgül aşevini ziyaret etti

Beyazgül aşevini ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çeyrek asırdır hayırseverlerin destekleriyle Şanlıurfa’da dar gelirli ailelere yönelik yardımlarda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Başkan Beyazgül her şartta vatandaşın yüzündeki tebessüm, dilindeki dua olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Aşevinde sürdürülen çalışmalar hakkında Aşevi yetkilisi Ali Topal’dan bilgi alan Başkan Beyazgül, yardım almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan-ı şeriflerini tebrik etti.

Aşevine iftariyeliklerini almaya gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül’e vatandaşlar da desteklerinden ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşların her aman yanında oldukları için teşekkür ettiler.

Başkan Beyazgül, aşevinden sıcak yemek almaya gelen İhtiyaç sahibi vatandaşların sefer taslarını sıcak yemekle doldurdu. Vatandaşların ekmek ihtiyaçları da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasından karşılandı.

Resim önizlemesi

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ÇEYREK ASIRLIK AŞEVİ’NDE SICAK YEMEK DAĞITIMI

Şanlıurfa Aşevinin yardım ve desteklerle kentin önemli bir yardım merkezi olduğuna dikkati çeken Başkan Beyazgül asıl önemli olanın vatandaşın yüzünde tebessüm dilinde dua olmaktır dedi.

Başkan Beyazgül,” Şanlıurfa Aşevi halkımızdan dezavantajlı durumda olanların ihtiyacı, afet günlerinin ihtiyacı ve kriz günlerinin ihtiyacıdır. Şanlıurfa Aşevinin olması kentimiz için bir kazançtır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz aşevimize destek veriyor. Bundan sonra da vermeye devam edecektir. Ben inanıyorum ki bu da bize bereket olarak dönüyor. Bizden sonra birçok Şanlıurfalı hayırsever buraya yardımlar gönderiyor. Burası bu şekilde uzun yıllardır ayakta kalıyor. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Şimdi Ramazandayız bu ayda daha fazla yardımlaşmamız gerekiyor. Daha fazla hayır yapmamız gerekiyor. Maneviyatının bol olduğu şu günlerde yapılan yardımların sevabı da oldukça fazladır. Çok şükür ki Ramazana kavuştuk. Çünkü bu ayda çok bereket vardır. Çok hayır vardır. Allah Kadir Gecesi ve sonrasında ise Ramazan Bayramına bizleri ulaştırsın inşallah bu güzel günlerde dua ederek ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasını sağlayalım hep birlikte birçok krizi dayanışma, kardeşlik birlik ve beraberlikle aştık. Allah’ın izniyle daha güzel günler bizi bekliyor.” İfadelerine yer verdi.

Resim önizlemesi

TOPAL, “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLMUŞTUR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün her zaman yanlarında olduğunu ve yardımlarını artırarak devam ettirdiğini ifade eden Aşevi yetkilisi Ali Topal ise, “ Ramazan Ayı olması münasebetiyle Zeynel Başkanımız Aşevimizi ziyarete geldi. Buradaki garip gurebayı, fakir fukarayı ziyaret ediyor. Bugün Ramazan Ayı olması münasebetiyle ayrı bir anlam taşıyor. Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Bizleri ziyaret etmek fakirleri ziyaret etmektir. Başkanımıza desteklerinden ötürü Şanlıurfa adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142