Title of a News Article

Beyazgül'den Kadir Gecesi mesajı

Beyazgül'den Kadir Gecesi mesajı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Başkan Beyazgül mesajında “Kur'an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak ediyoruz. “Tüm ümmet coğrafyası, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan-ı Şerif’in kalbi olan mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyor.

Semaya açılan ellerin boş çevrilmediği, günahların bağışlandığı bu mübarek gecede Rabbimizden ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve felaketlerden koruması, günahlarımızı bağışlaması için daha çok dua edelim. Yaşamış olduğumuz türlü afetlerde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere sabır dileyelim.

Af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açılacağı, Kur’an - ı Kerim’in indirildiği bu mübarek geceden bizler de sonuna kadar istifade etmeliyiz. Birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bir birimize daha sıkı sarılarak dayanışma ve kardeşlik iklimi içerisinde bugünümüzü ve yarınımızı eda edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle manevi duyguların daha da anlam kazandığı mağfiret dolu bu gecenin tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu günlere vesile olmasını diliyor, Aziz milletimizin, değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gece’sini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142