Title of a News Article

Beyazgül, gençlerle buluştu

Beyazgül, gençlerle buluştu
banner206

Şanlıurfa’da bilim ve teknolojiyle iç içe bireylerin yetişmesi amacıyla ilkleri başaran ve Şanlıurfa’ya kazandıran Başkan Beyazgül Mezopotamya Lıvıng Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezinde çeşitli eğitimlere katılan öğrencilerle 3 televizyon ortak canlı yayında buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan ve Türkiye’deki 3 merkezden biri olan Lıvıng Lab teknolojisiyle donatılan teknoloji ve inovasyon merkezinde eğitim alan öğrenciler canlı yayında merak ettiklerini Başkan Beyazgül’e sorma şansı yakaladı.

Moderatörlüğünü Uğur Er’in yaptığı, Şanlıurfa’da yayın yapan Edessa TV, Kanal Urfa TV ve Güneydoğu TV’nin canlı yayın konuğu olan Başkan Beyazgül, gençlerden gelen soruları içtenlikle cevapladı.

Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle şehre kazandırılan ve çalışmaların titizlikle sürdüğü 51 bin metrekarelik Şanlıurfa Bilim Merkezi önünde gerçekleştirilen canlı yayında bilimden teknolojiye, E-Spor’dan robotik kodlamaya varan konularda Başkan Beyazgül’e sorular yöneltildi.

Şanlıurfa’nın gençliği ile her zaman övündüğünü ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Beyazgül gençlerin kendilerini geliştirmeleri noktasında elimizden gelenin en iyisini yaparak gerek bilim ve teknoloji merkezleri gerekse de sosyal alanlar ve gençlik merkezleri açtıklarını dile getirdi.

Şanlıurfa’nın gelişen teknoloji ve inovasyonu yakından takip etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Beyazgül Şanlıurfa Bilim Merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Bilimin Güneşi Şanlurfa’dan doğacaktır” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa’da ulaşım ve yeşil’in artırılması konularına, gençlik ve kadınlarımızın hayatına dokunmaya devam edeceklerinin altını çizen Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gençlerimiz denemekten korkmadan mutlu oldukları meslekleri yapmak için çalışmaya devam etsinler” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195