Title of a News Article

Beyazgül özel ilgi gösterdi

Beyazgül özel ilgi gösterdi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günleri kapsamında akşam saatlerine kadar alanı dolduran vatandaşlar ve stant açan esnaflarla bir araya geldi. Zılgıtlarla karşılanan Başkan Beyazgül’e vatandaşların sevgi seli vardı.

Memleket özlemi çekenler, Şanlıurfa’nın tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerini merak edenler Şanlıurfa Tanıtım Günleri kapsamında İstanbul Yenikapı’ya akın etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tanıtım günleri kapsamında alana gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yenikapı’da stant açan esnaları dolaşan Başkan Beyazgül, yöresel yemeklerin tadına bakan vatandaşlarla sohbet edip onları Şanlıurfa’yı daha yakından görmeleri için kente davet etti. Vatandaşların sevgi seli ile karşılanan Başkan Beyazgül Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencilerine Urfa yemeklerinden ısmarladı. 

Misafirperverliğinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden tıp fakültesi öğrencileri ilk fırsatta kadim şehir Şanlıurfa’yı ziyaret edeceklerini söylediler.

Alanda bulunan yüzlerce iş yerini tek tek dolaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile birlikte alanda yemek yiyen vatandaşların da yanına giderek bir isteklerinin olup olmadığını sorarak onlarla sohbet etti.

Başkan Beyazgül’ün kendilerine doğru geldiğini gören kadınlar zılgıt sesleriyle İstanbul Yenikapı Etkinlik alanını adeta inletti.

Şanlıurfa, lezzetlerinin İstanbul’a taşındığını aktaran vatandaşlar bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ziyaretlerinden ve yakın ilgisinden ötürü son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

İsottan biber reçeline acılı Urfa’dan ciğer kebabına ve geniş yelpazede hediyelik ürünlerinin de meraklısının beğenisine sunulduğu Şanlıurfa Tanıtım Günleri 12 Haziran Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2022, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195