Title of a News Article

Beyazgül, trambüs için tarih verdi!

Beyazgül, trambüs için tarih verdi!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yıl sonu lansman toplantısı başladı...

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda başlayan 2021 yıl sonu değerlendirme lansmanı sinevizyon gösterimi ile başladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ev sahipliğinde gerçekleşen lansman toplantısına; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şutso Başkanı Halil Peltek, meclis üyeleri, daire başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. 

Başkan Beyazgül, burada yaptığı konuşmada, Urfa'ya hizmet etmenin idabet olduğunu belirterek, "Urfa'nın geçmişten gelen sorunlarına ve mevcut sorunlarını masaya yatırarak tek tek çözüyoruz" dedi. Trambüs meselesine de vurgu yapan Beyazgül, "2018 yılında ihalesi yapılan trambüsü o değerde devam ettirdik. Dönüşlerde sıkıntı yaşayan trambüslerin boyutunu 18 metreye indirdik, 21 Nisan'da ilk trambüsümüz gelecek" diye ifade etti.

Yıkımı gündemde olan Özdiker Çarşısı'na da dikkat çeken Beyazgül, "Burası tarihi bir kent. Urfalılar, betonname yapılar istemiyor tarihi kentte. Buna göre hazırlığınızı yapın dedik.Bu noktada da adımlarımızı atacağız" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195