Title of a News Article

Beyazgül'ün talimatlarıyla kentin can damarları açılıyor

Beyazgül'ün talimatlarıyla kentin can damarları açılıyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öz kaynaklarıyla kurduğu ve Başkan Beyazgül’ün girişimleriyle yenileyerek geliştirdiği asfalt plentinde ürettiği asfaltı Şanlıurfa’nın can damarlarını açmak için kullanıyor. Üretilen asfaltı kendi araçlarıyla Devteşti Mahallesine sevk eden Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesinin de bulunduğu yolu ürettiği asfaltla buluşturuyor.

Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal mahallelerinde asfalt, sathi asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son teknoloji ile örülü modern asfalt ve beton laboratuvarında ürettiği asfaltı Şanlıurfa’nın yollarına seriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Şanlıurfa’ya kazandırılan ve modernize edilerek üretime tam donanımlı tamamı otomatik sistemle devam eden Büyükşehir asfalt plentinde üretilen birinci kalite asfalt çeşitli aşama ve testlerden geçerek ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılıyor.

Fen işleri ekiplerinin sabahın erken saatlerinde başlayan asfalt mesaisi ilk olarak asfalt plentinde başlıyor. Alanda bulunan bazalt taşlar yeni nesil kalker taş kırma ve eleme tesisinden geçirilerek çeşitli aşamalardan geçtikten sonra asfalt haline dönüştürülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araçlarına yüklenen asfalt çalışmanın yapılacağı noktaya doğru yola çıkıyor. Bir yandan üretim devam ederken diğer yandan tasarruf elde ediliyor. Üretilen asfalt Şanlıurfa’nın çeşitli bölgelerinde yollarla buluşturularak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Resim önizlemesi

ÜRETİLEN ASFALT DEVTEŞTİ MAHALLESİNE SERİLDİ

Şanlıurfa genelinde yeni yollar ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi kurmuş olduğu asfalt plenti ile ürettiği asfaltı Haliliye ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesinin bulunduğu yola sermeye başladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri daha önce Millet Bahçesinin yapıldığı yolda genişletme çalışmalarını ve altyapı eksikliklerini tamamlayarak asfalt öncesi zemin sağlamlaştırma işlemleri gerçekleştirmişti.

Sabah saatlerinde asfalt plentinde üretilen asfaltı araçlarla bölgeye getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak, trafiği rahatlatacak bölgede asfalt çalışmalarına başladı.

Bölge Mahalle Muhtarlarının da hazır bulunduğu asfalt çalışmaları tamamlandığında Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce asfaltı tamamlanan Kuzey-Batı çevre yoluna paralel bağlantılı olan Kondu Caddesi ile birleşecek Millet Bahçesi yolu bölgeyi hem canlandıracak hem de trafiği rahatlatacak.

Ekipler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda kent merkezi ve ilçelerdeki hizmetlerin daha hızlı, kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla asfalt çalışmalarını belirlenen program dâhilinde kent merkezi ve 13 ilçede uygulamaya devam ediyor.

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Asfalt çalışmalarına eşlik eden Direkli Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ve Devteşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına Mahallelerinde yürütülen asfalt çalışmalarının bölgenin trafiğinin rahatlaması açısından oldukça önemli olduğunu belirterek Millet Bahçesinin de yapıldığı bölgede yürütülen çalışmaların Mahalleye bir canlılık getireceğini belirttiler. Bölge Muhtarları Başkan Beyazgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195