Title of a News Article

Gelir gelmez incelemelerde bulundu

Gelir gelmez incelemelerde bulundu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hac vazifesini yerine getirmek üzere bayram öncesi kutsal topraklara gitmişti. Dün yurda dönen Hacı Zeynel Abidin Beyazgül, dün akşam çalışmaların yapıldığı alanlarda temaslarda, vatandaşlara ise hurma ikramında bulundu.

Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra yeniden kutsal topraklara hac seferleri başladı. Bu yıl Türkiye'den de yoğun katılım sağlandı. Kurban Bayramından günler önce yollara düşen milyonlarca Müslüman Arafata çıkma heyecanı yaşadı. İslam dininin en önemli ibadetlerinden birisi olan Hac ibadetine Şanlıurfa'dan da yoğun ilgi gösterildi. 

2022 yılı hacı adayları arasında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bayram öncesi Suudi Arabistan'a giderek ibadetini yerine getirmeye çalıştı. Kurban Bayramını kutsal topraklarda geçiren Beyazgül, dün yurda döndüğü öğrenilirken, ayağının tozuyla gelir gelmez akşam saatlerinde temaslarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Hacı Zeynel Abidin Beyazgül, ekip amirlerinden bilgi aldı. İncelemeler esnasında Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Faruk Bayuk eşlik etti.

Hacıların geldikten sonra kendileriyle birlikte getirdikleri hurma meyvelerinden vatandaşlara ikram ettiren Beyazgül, hayır dualarını aldı. 

Hurmalar, yıkılan eski belediye binası yerine yapılan çay bahçesinde vatandaşlara ikram edildi.

Hacı Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

"Kutsal topraklardan, peygamberler şehri Şanlıurfa'ya selam getirdik. Şehrimize kazandırdığımız park ve meydanlarda hemşehrilerimizle hasret giderdik. Lezzetli ve hoş sohbetlerine ortak olup hurma ikram ettik. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlı geceler Şanlıurfam."

URFASTAR

Resim

 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2022, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195