Title of a News Article

Karacadağ bölgesinde yoğun çalışma

Karacadağ bölgesinde yoğun çalışma
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışı uyarıları doğrultusunda Siverek ilçesi Karacadağ Kayak Merkezi ve grup yollarında kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri kar yağışının etkili olduğu Siverek ilçesinde 4 Kamyon, 3 Treyler, 3 greyder, 1 loder, 2 tuzlama aracı, 3 Kar küreme aracı, 1 Dozer, 1 Beko Loder ve 25 personel ile Siverek’te karla mücadelesini sürdürüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olma özelliği taşıyan Karacadağ Kayak Merkezi’ne giden alternatif güzergâhlarda tuzlama, kar küreme ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri kapanan yollara anında müdahale etti.

Çalışmalar kapsamında Siverek ilçesi Karacadağ Kayak Merkezi güzergâhında karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipler, 10 kilometrelik Çevirme – Kulaksız yol güzergâhında karla mücadele çalışmalarını tamamladı. Ekipler yoğun bir şekilde çalışarak ilçeye bağlı 8 kilometre uzunluğundaki Eskihan – Hurmapınar - Budaklı Küçük Budaklı Diyarbakır Yolu bağlantısı güzergâhında karla mücadele çalışmalarını tamamlayarak kapanan yolları ulaşıma açtı.

Tam teyakkuz halinde kentte etkili olabilecek kar yağışı için tüm önlemlerini alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı bir karla mücadele örneği sergileyerek vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195