Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valiliğinde eski görevine geri getirilen İbrahim Madenli, adeta uyuyan hücreleri uyandırdı. Kamuoyuna bilgi akışının en hızlı şekilde aktarılmasında etkin rol oynayan basın biriminin başına geçen Madenli birçok kesim tarafından takdirle karşılandı.

Şanlıurfa Valiliği Basın biriminin başında iken dönemin valisi tarafından görevden alınan başarılı isim İbrahim Madenli, yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra yeniden görevine getirildi.

Son Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan Vali Hasan Şıldak, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin talebini göz önünde bulundurarak, İbrahim Madenli'yi yeniden görevinin başına getirmesi kamuoyu tarafından olumlu karşılandı. 

Ocakoğlu tek başına çıktığı sahnede herkesi güldürdü Ocakoğlu tek başına çıktığı sahnede herkesi güldürdü

Büyük bir boşluğun oluştuğu, basın camiasının yeterli düzeyde bilgi alamadığı bu bir buçuk yılın ardından, göreve geri getirilen Madenli kısa sürede açığı kapattı.

Hemen hemen hergün bir veya birden fazla haber bülteninin geçtiği şu günlerde Şanlıurfa kamuoyu, kentte yaşananları an bean takip etme imkanı buluyor.

Kent merkezi ve ilçelerini gezen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın buralardaki temaslarını hızlı bir şekilde basına servis edilmesi noktasında gayret sarf eden İbrahim Madenli ve ekibi birçok kesim tarafından destek görüyor.