Title of a News Article

ŞUSKİ Suruç'ta çalışmalarını sürdürüyor

ŞUSKİ Suruç'ta çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinin yüz yıllık sorunlarını çözüme kavuşturacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke proje çalışmalarını sürdürüyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde uzun yıllardır yaşanan alt yapı eksikliğini gidermek için başlattığı çalışmalarla vatandaşların sağlıklı alt yapı ve kesintisiz içme suyuna erişimi için ilçenin tamamını kapsayacak şekilde tasarlanan proje kapsamında hat döşeme çalışmalarını sürdürerek kısa bir zamanda tamamlamayı planlıyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SURUÇ’UN YÜZ YILLIK SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ”

Suruç ilçesinde yaşanan sorunlara kalıcı çözümler ürettiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Suruç’un 100 yıllık içme suyu sorununu çözecek olan 230.000 metrelik şebeke hattı çalışmaları devam ediyor. Allah’ın izniyle Mayıs – Haziran ayında vatandaşlarımız musluklarından temiz içme suyuna ulaşmış olacaklar. Suruç’un altyapı sorunlarını birer birer çözüyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en sağlıklı suyu bu şebeke sayesinde içmiş olacaklar” şeklinde konuştu.

Suruç ilçesi için başlatılan 230.000 metrelik içme suyu şebeke projesi birçok noktada ekipler tarafından hız kesmeden aralıksız devam ederek içme suyu hattının tamamı yenileniyor.

Resim önizlemesi

ALT YAPI SORUNU BİTİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti kent merkezi ve bütün ilçelere de yayıyor. Planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde yaklaşık 177.406,00 metre kanalizasyon hattı, 14.834,00 metre yağmursuyu hattı döşeme faaliyetlerini yürüterek çalışmalarına devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142