Title of a News Article

Urfa BŞB kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

Urfa BŞB kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri İl genelinde kırsal alanlarda asfalt uygulamaları öncesinde alt yapı çalışmalarını tamamladığı güzergahlarda sathi kaplama asfalt çalışması başlattı. Yapılan yol çalışmasından memnun olan mahalle muhtarları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Şanlıurfa kırsalını rahat, geniş ve konforlu bir yol ağı ile buluşturmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, birçok mahallede alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Kendi öz kaynaklarıyla aldıkları iş makinaları ve kendi ekibi ile mahalle ve grup yollarında çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa kaliteli hizmet götürüyor.

Daha önceden belirlenen program dâhilinde yollarda altyapı çalışmalarını sürdüren ekipler, alt yapısını tamamladığı güzergahlarda sathi kaplama asfalt uygulamalarını sürdürüyor.

Mahalle ve grup yollarında sathi kaplama asfalt çalışması yaparak özverili bir şekilde çalışan ekipler, vatandaşın takdirini kazanıyor. Mahalle muhtarları yapılan sathi asfalt çalışmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195