Title of a News Article

Urfa BŞB Meclisi'nde İstanbul'da ki saldırı lanetlendi

Urfa BŞB Meclisi'nde İstanbul'da ki saldırı lanetlendi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısının birinci oturumu Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı. Başkanvekili Ahmet Kaytan, İstanbul İstiklal Caddesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı birinci birleşimi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı.

Kasım Ayı Meclis toplantısının birinci birleşiminde İstanbul İstiklal Caddesindeki terör saldırısı kınandı. Mecliste gurubu bulunan tüm parti temsilcileri ortak bir kararla terör saldırısını lanetledi.

Terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Başkanvekili Kaytan, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkanvekili Kaytan, ‘’Bu günkü ilk gündem maddemiz İstiklal Caddesinde dün gerçekleşen terör eylemiydi. İstiklal caddesinde dış güdümlü, aklını kiraya vermiş, kime hizmet ettiği bir yerde belli ama belli olmayan bir eylem söz konusu. O eylem neticesinde 6 vatandaşımız vefat etmiş çok sayıda vatandaşımız yaralanmıştır. Meclisimizin ortak kararı ve fikir birliğiyle terörün her türlüsüne lanet okuduk ve yeniden meclis adına bu terör eylemini ve buna benzer çatışma ortamını, teröristleri lanetliyoruz. Bir daha yaşanmaması için dua ediyoruz ve temennide bulunuyoruz. Bu ülkenin, bu milletin ve bu ümmetin geleceğine kast eden her kim varsa onları lanetliyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Meclis gündemimiz çok yoğun oluyor. Kasım ayı ilk oturumumuzu gerçekleştirdik. Bütün ilçelerimizin 2023 yılı gelir ve gider bütçeleri ele alındı. ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzün 2023 yılı gerek performans programı gerekse gelir ve gider bütçesi ile ilgili müzakereler gerçekleşecek. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyemizin de 2023 yılı gelir gider bütçesi ve performans programı üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. ’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195