Title of a News Article

Urfa'da kesilen su ile ilgili flaş gelişme!

Urfa'da kesilen su ile ilgili flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa'da, ŞUSKİ tarafından bakım onarım nedeniyle 48 saatliğine suların kesileceği duyurulmuştu, ekiplerin hummalı çalışması sonucunda arıza 26 saat gibi bir sürede tamamlandığı bildirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, köprülü kavşağın yapımı süren Abide Kavşağında alt yapıda bakım onarım için karar almıştı. Alınan bu karar doğrultusunda Ana boru hatlarında yapılacak bakım onarım nedeniyle Haliliye ve Eyyübiye ilçelerine bağlı birçok mahalle ve bölgeye su kesintisi olacağı bildirilmişti. 

Çarşamba günü saat 17:00 itibariyle kesilen ve çalışmalara hızlıca başlayan Şuski ekipleri, hummalı çalışma sonucunda 26 saat gibi bir sürede çalışmalarını tamamladı. 

48 saat olarak belirlenen ve bu saatten önce çalışmalarını tamamlayan ekipler, kavurucu sıcak aylarında vatandaşları daha fazla mağdur etmediler.

ŞUSKİ Genel Müdürü Sait Güllüoğlu, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti;

"Toplam 210 Milyon litre su kapasitesine sahip ana isale hattı sorunsuz bir şekilde tahliye edilerek; 48 saatlik deplase çalışması teknik ekiplerimiz tarafından 26 saatte bitirilmiştir. Ekiplerimizi tebrik eder, sabırlarından dolayı halkımıza teşekkür ederiz."

Onarım sonrası gece saatlerinse suyun bırakılacağı öngörülüyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195