Title of a News Article

Urfa'da Sadun Paşa bulvarı genişletiliyor

Urfa'da Sadun Paşa bulvarı genişletiliyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle mülkiyet sorunu ortadan kalkan ve yol genişletme çalışmalarının yapılmasına elverişli hale gelen Sadun Paşa Bulvarında Fen işleri ekibinin çalışmaları devam ediyor.

Modern aydınlatmaları, ferah peyzaj alanları, teknolojik altyapısı ve sinyalizasyon çalışmalarıyla kent genelindeki caddeleri bütünüyle ele alan ve yenileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sadun Paşa Bulvarı yol genişletme çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.

Bölgede mülkiyet sorunundan dolayı genişletme çalışması yapılamayan yolda bu sorunu ortadan kaldıran ve yol genişletme çalışmalarını kendi araçları ve ekibiyle gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu çalışma için Hal Pazarının duvarını geriye alırken yolun genişletilmesine engel olan trafo da geriye çekildi.

Resim önizlemesi

Sadun Paşa Bulvarı’nın tamamlanmasıyla birlikte Mevlana Caddesi’nden Mardin Çevre Yolu’na geçişte sürücülere büyük bir kolaylık sağlanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de geçtiğimiz günlerde bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceleyip teknik ekipten yürütülen genişletme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yoldaki genişletme çalışmalarının bir an önce tamamlanması talimatını veren Başkan Beyazgül, yolun trafiği ciddi oranda rahatlatacağını söyledi.

Resim önizlemesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Sadun Paşa Bulvarı’ndaki yol genişletme çalışmalarını tamamlamalarının ardından bölgede sıcak asfalt serimi yapacak.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195