Title of a News Article

Urfa'daki buluşma renkli görüntülere sahne oldu

Urfa'daki buluşma renkli görüntülere sahne oldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) organizasyonunda Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen gençlik buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Beyazgül etkinliğe katılan gençlerle yakından ilgilendi.

Şanlıurfa’yı her alanda daha ileriye taşıyacak proje ve hizmetleri birer birer hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar ve gençler için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyor.

Resim önizlemesi

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri içerisindeki yeşil alanda gerçekleştirilen gençlik buluşmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile çok sayıda genç katıldı.

Resim önizlemesi

Alanı dolduran ve düzenlenen etkinlikte ok atma, halat çekme gibi oyunlar oynayan çocuklar Başkan Beyazgül’ü tezahüratlarla ve sevgi seliyle karşılayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gençlerin sevincine ortak olan ve onlarla birlikte ok atan Başkan Beyazgül gençlerle yakından ilgilendi.

Resim önizlemesiYaklaşık 2 saat süren etkinlik kapsamında gençler ve çocuklar gönüllerince bir gün geçirerek yeşillerin arasında piknik yapma imkânı buldu.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195