Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalarda çeşitli suçlarda hapis cezası ve 4 kişi adam öldürme suçundan yakalama kararı bulunan 347 şahıs yakalandı.

Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirdi. 2-8 Aralık tarihleri arasında 377 farklı noktada bin 635 personelin katılımıyla gerçekleşen uygulamalarda hapis cezası ve yakalama emri bulunan 347 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Urfa merkezli terör operasyonu! Urfa merkezli terör operasyonu!

Yakalanan şahıslar arasında; 4 adam öldürme, 60 dolandırıcılık suçundan, 42 hırsızlık suçundan ve 3’ü yağma suçunda arandığı tespit edildi.