Title of a News Article

İmparator Urfaspor için bakın ne dedi?

İmparator Urfaspor için bakın ne dedi?
banner206

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, lige iyi başlayan Şanlıurfaspor ile ilgili bir paylaşım yaparak hem tebrik etti hem de başarılar diledi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, ligin ilk maçını kendi sahası ve seyircisi önünde galibiyetle sonuçlandırdı. 

Sil baştan değişim rüzgarının yaşandığı sarı yeşilli ekip bu sezon ligin en iddialı takımlarından birisi. Ankara Demirspor karşısında gösterilen oyun anlayışı ile iyi bir takımın oluştuğu Urfa kamuoyu tarafından onaylandı. 

Hayallerin gerçekleşeceği düşüncesi ile lige sımsıkı hazırlanan ve galibiyetle başlayan Şanlıurfaspor bu hafta Eskişehir deplasmanına konuk olacak. 

Her platformda Urfalı olduğu için gurur duyduğunu belirten ünlü sanatçı İmparator lakablı İbrahim Tatlıses, Kalbim sizinle Şanlıurfam diyerek Sarıyeşilli ekibin fotoğrafını paylaşarak tebrik ve başarı dileklerini iletti.

İmparator paylaşımında şu sözleri ifade etti; 

"Sezonun ilk haftasında kendi evinde Ankara Demirspor karşısında güzel bir futbol sergileyerek galibiyet alan Şanlıurfaspor'umuza bu haftaki Eskişehir deplasmanında başarılar diliyorum...
Kalbim sizinle Şanlıurfa’m..".

Tatlıses'in bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Bende hergün başarı mesajı yazıyorum. Bir faydası olmuyor başarı mesajının. Elini cebine atsın. Reklam versin.mesajla olacak iş değil

SIRADAKİ HABER

banner195