Title of a News Article

Nev Hospital Şanlıurfaspor'a sponsor oldu

Nev Hospital Şanlıurfaspor'a sponsor oldu
banner206

Özel Nev Hospital ile Şanlıurfaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Şanlıurfa’nın en kaliteli sağlık hizmetini veren ve sağlık alanındaki yeni yüzü olan Özel Nev Hospital ile Şanlıurfa’nın marka değeri olan Şanlıurfaspor arasında sağlık hizmetlerini kapsayacak şekilde sponsorluk anlaşması imzalandı.

2022-2023 sezonunu kapsayacak olan anlaşma gereğince Özel Nev Hospital tarafından Şanlıurfasporlu futbolcuların, teknik heyetin, kulüp çalışanlarının sağlık hizmetleri ve ambulans hizmetleri karşılanacak.

Konuyla ilgili Şanlıurfaspor Kulüp Binasında tören düzenlendi. Törene Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Ekinci, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Yükselir, Vedat Yurum, Mustafa Müsri, Nev Hospital Hastanesi İdari Direktörü Fatma Tantaş, Nev Hospital Hastanesi Başhemşiresi Vahide Koca ve Kulüp Genel Müdürü ile sağlık çalışanları katıldı.

Şanlıurfaspor Yöneticileri, takıma desteklerinden dolayı Nev Hospital Hastanesine teşekkür etti. Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Ekinci ise burada yaptığı açıklama da ‘Şanlıurfaspor kentimizin en önemli marka değeridir. Kentlerin gelişmesi ve kalkınmasında sportif faaliyetler çok büyük önem arz etmektedir. Bizler takımımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2022, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142