Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da flaş gelişme!

Şanlıurfaspor'da flaş gelişme!
banner206

Ligde bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen ve puan sıralamasında son sıraya demir atan Şanlıurfaspor'da 5. hocayla da yollar ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Lige Mutlu Yılmaz ile başlayan ve ardından Mustafa Kemal Kılıç, Tolga Doğantez, Mustafa Alper Avcı ve son olarak Cüneyt Biçer ile devam eden sarı yeşilli ekibin Biçer'le de yollarını ayırdığı öğrenildi. 

SIRADAKİ İSİM GÜRSES KILIÇ...

Cüneyt Biçer ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor'un Gürses Kılıç ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor da forma giydi. 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.

Kılıç, ilk antrenörlük hayatına Zeytinburnu altyapısında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor gibi takımlarda görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşadı. Şanlıurfaspor'la görüşmelere başladığı öğrenilen Gürses Kılıç; Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor, Darıca GB, Tuzlaspor ve Kırşehir Belediyespor gibi birçok takımda görev aldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195