Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor...

Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor...
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor yükseldiği 1. lig hazırlık kampını Bolu'da sürdürüyor. Yeni bir lige merhaba diyecek olan sarı yeşilli ekipte transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak Süper Lig de forma giyen N'diye ile anlaşmaya varıldı.

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. ligde mücadele verecek olan Şanlıurfaspor'u zorlu bir sezon bekliyor. Birçoğu süper lig görmüş takımların yer aldığı 1. ligde mücadele verecek olan Urfaspor, Bolu kampında sıkı hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz cuma 2. etap kampa başlayan sarı yeşilli ekipte hazırlıklar sürerken, diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Kampı yakından takip eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, yapılan transferler ve kampla ilgili açıklamalarda bulunarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Son olarak Süper Ligde forma giyen tecrübeli stoper oyuncusu Papa Alioune Ndiaye renklerine bağlayan Şanlıurfaspor'da 5 transfer daha yapılacak.

Yine son olarak Şanlıurfaspor Yeni Malatyaspor'da forma giyen orta saha Godfred Donsah ile sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, açıklamasında şu ifadelerine yer verdi; 

"2. etap kampımız cuma günü başladı ve devam ediyor. Onun öncesinde oliver ile anlaşmıştık. Şuan da saat sabahın dördü. Bir uçak İtalya'dan, bir uçak Fransa'dan İstanbul havaalanına geldi. Ortalama 10 gündür görüşmeler yapıyorduk. Sıkı sıkı pazarlıklar yapılıyor. Prosedürler aşılıyor. Çok yüksek maliyetler var, inanılmaz derece döviz bazda. Bizim bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Stoper mevkiinde N'diaye ile anlaştık, imzaladık. Çok yorucu ve sıkı sıkı bir pazarlık ile istediğimiz şekilde iki tarafında ortak noktasında buluştuk. Şanlıurfaspor'un menfaatlerini koruyarak istediğimiz rakamlara getirip, imzaladık. Şanlıurfasporumuza ve Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Transferlerimiz devam edecek. Transferdeki politikamızı bir kez daha söylemek istiyorum; 'Doğru, maliyetleri  uygun hale getirmek ve nokta atışı yapmak. 5 transferimiz daha yapılacak. Forvet mevkii çok önemli o bölge için hassas bir çalışma yapıyoruz. 3 adayımız arasında 2 gün içerisinde kararımızı verip transferimizi kamuoyuna paylaşacağız. Bir kez daha söylemek istiyorum, bu takıma güvenin, bizlere güvenin. Flaş transferimiz sürekli kamuoyuyla paylaşılacak. Bizden güzel haberler bekleyin."

Resim

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195