Title of a News Article

Şanlıurfaspor lige sil baştan başladı...

Şanlıurfaspor lige sil baştan başladı...
banner206

Geçtiğimiz sezon kabus dolu günler geçiren ve 6 teknik direktör değişikliği sonucunda son olarak Gürses Kılıç ile ligde kalmayı başaran Şanlıurfaspor, bu sezona iddialı girdi. Yapılan 24 yeni transfer ile sezona sil baştan hazırlanan Şanlıurfapor lige galibiyetle başladı. Kulüp Başkanı Emin Yetim, bu sabah basın açıklaması yaparak hedeflerinin şampiyonluk olduğu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele vermeye başlayan Şanlıurfaspor, ilk maçını galibiyetle sonuçlandırdı. Adeta küllerinden doğan sarı yeşilli ekip, bu sezon ligin en iddialı takımları arasında. Yapılan flaş transferle birlikte takımı güçlendiren Şanlıurfaspor Kulübü, son yılların acısı bu yıl şampiyon olmakta çıkarmak istiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve bazı yöneticiler bu sabah Cumhuriyet Tesislerinde basın karşısına geçerek yaşanan gelişmelerle ilgili flaş açıklamalarda bulundular.

Kulüp Başkanı Emin Yetim, 2021-2022 yılı sezonu Şanlıurfalı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezonda transferde ciddi çalışmalar yaptık. Kendimize göre, yönetimdeki arkadaşlarımızla güzel işler yaptık. Tabiki eksikliklerimiz olabilir, ama en iyisini yapmaya çalıştık. Tüm futbolcularımızın linansını çıkardık, bunların üçü alt yapıdan olmak üzere, toplamda 30 futbolcunun lisansını çıkardık. Bu yıl 24 yeni futbolcu transferi gerçekleştirdik. Geçen yıl ligde kalma adına mücadele verdik. Bu yıl da Allah nasip ederse bir üst lige çıkma mücadelesi vereceğiz. bundan dolayı da taraftarlarımızından, Şanlıurfa hemşerilerimizinden, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızından, siyasilerinden ve yetkililerinden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı soru cevap şeklinde devam etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim le birlikte yöneticilerden Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, Genel Sekreter Mehmet Ali Kurt, Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Kayral ve Futbol Şube Sorumlusu Kemal Polat düzenlenen toplantıda hazırda bulundu. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195