Title of a News Article

Urfaspor 2. Etap kampına başladı

Urfaspor 2. Etap kampına başladı
banner206

Şanlıurfaspor'da 2. etap kamp dönemi Bolu Termal Otel'de başladı. Yeni transferlerin katıldığı kampın ilk günkü antrenmanında performans yüksek tutuldu. 

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek Şanlıurfaspor 14 günlük 1. etap kamp döneminin ardından 2. etap için bu kez Bolu Termal Otel'de bir araya geldi. Güne ilk olarak geçtiğimiz sezon Eyüpspor'da forma giyen Orta Saha Olivier Thill'in transferi ve yine geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen Adem Eren Kabak'ın takıma yeniden kazandırılması için düzenlenen imza töreni ile başlayan sarı yeşilli ekip, akşam saatlerinde ise ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 

YENİ TRANSFERLER YOLDA

Isınmanın ardından başlayan günün antrenmanını aerobik dayanıklılık çalışması ve core egzersizleri ile tamamlayan Şanlıurfaspor'da bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Zafer Turan, yeni sezon için tüm planlamaların yapıldığını söyledi. Yakın bir dönemde iki veya üçü yabancı olmak üzere dört transfer daha yapacaklarını belirten Teknik Direktör Turan, "Önümüzdeki 3 haftayı çok iyi değerlendireceğiz.Şanlıurfa için en iyi kadroyu kuracağız. Bu kadro takıma maddi anlamda sıkıntı vermeyecek ve takıma katkı sağlayacak isimlerden oluşacak. Bunun için yönetim kurulu ile birlikte hareket ediyoruz" diye konuştu. 

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN

Dünkü gelişmelerin ardından takım bu sabah saatlerinde ise günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla sezona hazırlanan Şanlıurfaspor, sabah saatlerinde dinamik ısınma egzersizleri sonrası gerçekleştirilen çabuk kuvvet ve alan oyunları ile yüksek şiddetli koşuları eş zamanlı çalıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195