Title of a News Article

Urfaspor'da flaş gelişme! Yeniden o isimle anlaşıldı

Urfaspor'da flaş gelişme! Yeniden o isimle anlaşıldı
banner206

Lige iyi bir başlangıç yapıp fakat bunu sürdüremeyen ve son haftalarda da galibiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor da bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Bir kaç hafta önce takımın başından ayrılan teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yeniden anlaşma sağlandığı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor da bir türlü denge sağlanamadı. Geçtiğimiz yıl 6 teknik direktör değiştiren sarı yeşilli ekip bu sezonda o rekora koşuyor. 

Geçtiğimiz sezonu Gürses Kılıç la bitirip bu sezona yine onunla başlayan Şanlıurfaspor ligin başlarında yol ayrımına gitti. Gürses Kılıç'tan boşalan takım Serdar Bozkurt'a teslim edildi. Ligde kötü giden ve kaybedilen puanlar nedeniyle bir süre sonra Bozkurt'la da yollar ayrıldı. Yönetim ile karşılıklı fesihlerden sonra takımın başına bu kez Ali Tandoğan getirildi. 6hafta galibiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor'un fatura Tandoğan'a kesildi ve bir kez daha yol ayrımına gidildi. 

Son olarak önceki gün Tandoğan'ın yerine Hakan Yılmaz ile anlaşıldığı duyuruldu. Çiçeği burnundaki teknik direktör Hakan Yılmaz da ailevi problemlerini gerekçe göstererek takımdan kendi isteğiyle ayrıldı. 

Yaşanan tüm olayların ardından Şanlıurfaspor Kulübünden yeni bir açıklama geldi ve edinilen bilgiye göre bir kez daha Serdar Bozkurt ile anlaşıldı.

Şanlıurfaspor'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"BASINA VE KAMUOYUNA

Kulübümüz Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt; 1 Ocak 2022 tarihinde kampımıza katılarak göreve başlayacaktır. Tüm Şanlıurfaspor camiamıza ve Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt'a hayırlı olmasını dileriz."

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195