Title of a News Article

Urfaspor yönetimi Bakan Soylu ile görüştü

Urfaspor yönetimi Bakan Soylu ile görüştü
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor'dan bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir ziyaret gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Görüşmeye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Halil Yıldız da katılım sağladı.

Şanlıurfaspor Yönetiminden ise Kulüp Başkanı Emin Yetim'in yanı sıra, Genel Sekreter Mehmet Ali Kurt, Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, Futbol Şube Sorumlusu Kenan Kayral, Başkan Yardımcısı Cihan Canbeyli, yönetim kurulu Hüseyin Leblebicioğlu hazırda bulundular.

Gerçekleşen görüşmede Bakan Soylu’ya 63 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye edilirken, konuyla ilgili olarak kulübün açıklaması şu şekilde:

“Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve Yönetim Kurulumuz; Milletvekilimiz Av. İbrahim Halil Yıldız ile birlikte İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. 63 numaralı formamızı hediye ettiğimiz ziyaretimizde ilgi ve alakalarından dolayı Sn. Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkür ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195