AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Halil Yıldız, önceki gün lige galibiyetle başlayan Şanlıurfaspor'u tebrik etmek üzere kulüp tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

2021-2022 yılı sezonu TFF 2. lig beyaz grupta mücadele vermeye başlayan Şanlıurfaspor, kendi saha ve seyircisi önünde ilk galibiyetini aldı. Ankara Demirspor'u konuk eden sarı yeşilli ekip mücadelen galip gelen taraf oldu. 1-0 biten maçın ardından Urfaspor sezona 3 puanla başladı.

Bu kapsamda seçim bölgesine sık sık gelen AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfaspor Kulübü tesislerine giderek burada yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, yöneticilerden; Ahmet Kayral, Haçım İzol, Mehmet Ali Kurt, Mehmet Büyükfırat, Mehmet Özyavuz, Ahmet Budak, Kemal Polat ve teknik direktör Gürses Kılıç ile bir araya gelen vekil Yıldız, alınan galibiyetten dolayı tebriklerini ileterek başarılar diledi.

Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamada ise, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız, Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.' denildi.

URFASTAR