Title of a News Article

Çakmak, Bakan'dan sözünü aldı

Çakmak, Bakan'dan sözünü aldı
banner206

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen Sanayi Bakanı Mustafa Varank ile görüşen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçenin OSB yolunun yapılması için söz aldığı öğrenildi.

Bir dizi açılış ve temel atma programı kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesinde temaslarda bulunarak sanayicilerle bir araya geldi.

Urfa OSB Yönetim Kurulu Kurucu üyesi Mehmet Korkut Polat'ın firması olan Transfomax'ta gerçekleşen ziyaret esnasında Bakan Varank ile görüşen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kendi ilçesi için de talepte bulundu. Siverek ilçesinde kurulan organize sanayinin yolunun yapılması yönündeki talebine Bakan Varank'tan olumlu yanıt geldi. 

Ayşe Çakmak bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurarak şunları söyledi;

“Siverek OSB’mizin yol sorunu uzun süredir çözüm bekliyordu. Değerli Bakanımız Mustafa Varank’ın Şanlıurfa’mıza teşrifleriyle sonuç buldu. Bakanımız yolun yapımında kullanılmak üzere OSB’mize 10 milyonluk katkı sağlayacaklarının sözünü verdi. Kendisine hemşehrilerim adına teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2021, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195