Title of a News Article

Çakmak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Çakmak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor
banner206

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Düzenlenen program ve toplantılarla toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelen Başkan Ayşe Çakmak, esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle beraber mahalle muhtarlarıyla bir araya geliyor.

Bu kapsamda ziyaretlere devam eden Başkan Çakmak, Hayriye Mahalle Muhtarı Esat Karavar ile bürosunda bir araya geldi.

Muhtar Karavar’dan taleplerini dinleyen Çakmak, beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürlerine taleplerin karşılanması talimatını verdi.

Daha sonra beraberindeki meclis üyeleriyle taksi durağındaki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallenin en yoğun caddelerinden Şair İbrahim Rafet Caddesini gezen Başkan Çakmak, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldiklerini belirten Başkan Ayşe Çakmak, ziyaretleri sürdürdüğünü söyledi.

Amaçlarının Siverek’in geleceğine değer katmak olduğunu dile getiren Çakmak, “Mahalle ziyaretleri, yapılacak hizmetlerin muhtar ve mahalle sakinleriyle yerinde planlanmasına büyük katkı sunuyor. Yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinleri, muhtar ve esnafımızın taleplerini yerinde dinleyerek söz konusu taleplerin karşılanmasının analizini hep birlikte yapabiliyoruz. Göreve başladığımızda halkımızla birlikte yöneteceğiz demiştik ve bugün gereğini yapıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Çakmak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Esat Karavar, “Ekibiyle birlikte büromuza kadar gelerek bizi ziyaret eden Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği talepleri Başkanımıza ilettik. Özellikle bazı bölgeleri kendisiyle birlikte giderek yerinde inceleme fırsatımız oldu. Yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Çakmak’ın belirli aralıklarla kendilerini ziyaret ettiğini belirten cadde esnafı, taleplerinin de karşılandığını ifade etti.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195