Title of a News Article

Çakmak'tan Bayırdır'a ziyaret

Çakmak'tan Bayırdır'a ziyaret
banner206

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçenin sorunlarının çözümü için büyük çaba harcıyor. Şanlıurfa'nın en büyük kırsal ilçesi olan Siverek'te Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekibi önemli projelere imza atmaya devam ederken, bazı projelerin hayata geçirilmesi için ise temaslarda bulunmaya devam ediyor. 

Başkent Ankara'da gençlik ve sanayi yatırımları için müjdeli haberlerle Siverek ilçesine dönen Başkan Çakmak, bugün Diyarbakır'a geçti. Siverek ilçesinde karayolları bölge müdürlüğü tarafından yapması gereken bazı sorunları aktarmak için Karayolları bölge Müdürü Savaş Bayındır ile bir araya gelen Başkan Ayşe Çakmak, şunları kaydetti ", Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sn. Hasan Pirinç, Karayolları 9. Bölge Müdürü Sn. Savaş Bayındır'ı OSB bağlantı yolları için ziyaret ederek istişarede bulunduk, ilçemizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımız devam ediyor "dedi. 

Karayolları Bölge Müdürü Savaş Bayındır ise, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve OSB müdürü Hasan Pirinç'in ziyaretinde duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195