Title of a News Article

Fatma Şahin Siverek'e cenaze arabası gönderdi

Fatma Şahin Siverek'e cenaze arabası gönderdi
banner206

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince gönderilen hibe cenaze aracı, Siverek Belediyesince teslim alındı. Geçtiğimiz günlerde Siverek ilçesine gelerek yeni seçilen kadın Başkan Ayşe Çakmak'ı tebrik eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin kadın dayanışmasına örnek teşkil etme adına iş makinesinden sonra şimdi de bir cenaze arabası göndererek gösterdi.  

Bir süre önce Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, söz verdiği hibe araçları göndermeye başladı.

Aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığını da (TBB) yürüten Fatma Şahin, destek kapsamında paletli iş makinesi hibesinin ardından mobil cenaze aracı gönderdi.

Asri mezarlıkta hizmete alınan araçla birlikte 5 aracın ilçede hizmet verdiği belirtildi.

Desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hilmi Bilgiseven, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Başkanımız Ayşe Çakmak’a hayırlı olsun ziyareti sırasında destek sözü vermişti ve kısa süre içinde hibe araç desteğinde bulundu. Gelen hibe araçla birlikte cenaze hizmetlerinde araç filomuzu tamamlamış olduk. Desteği için başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142