Title of a News Article

Açanal, TBMM'de muhalefeti Urfa üzerinden vurdu!

Açanal, TBMM'de muhalefeti Urfa üzerinden vurdu!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, bugün T.B.M.M. Genel Kurulunda 2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin 2.maddesi hakkında şahsı adına söz alarak konuşma yaptı.
Açanal konuşmasında pandemi dönemini başarılı bir şekilde yönettiklerini, vatandaşların sağlık konusunda her ferdine en iyi hizmeti sunduklarını söyledi. Şehir hastanelerinin ne kadar önemli olduğunun görüldüğünü söyleyen Açanal, EBA sistemi sayesinde pandemi döneminde çocuklarımızın eğitimlerinin aksamadığını bu sayede salgından koruduklarını da söyledi. Ülke olarak ticarette ihracatı, üretimi ve istihdamı arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Açanal, Meclisteki bütçe görüşmeleri sırasında muhalefet partisi üylerinin yaptıkları konuşmalar ve üslubun da Gazi Meclise yakışmayacak şekilde sürmesinden bir kadın milletvekili olarak rahatsızlığını dile getirdi. 
Açanal, helalleşme için geldik diyerek Şanlıurfa'ya ziyarette bulunan ana muhalefet liderinin de fındık üretiminin %42'si Şanlıurfa'dadır açıklaması ve elektriği çiftçilere bedava vereceğim vaadine değindi. Şanlıurfa'da uzun yıllardır eczacılık yapan ve aynı zamanda çiftçi olduğunu söyleyen Açanal, Şanlıurfa'da tek bir Fındık dalı olmadığını söyledi. Hemşehrilerim sizin bu  elektriği çiftçilere bedava vereceğim şeklindeki boş vaadiniz için gereken cevabı demokratik haklarını kullanarak seçimde  vereceklerdir,  Helalleşmeye gittiğiniz şehri tanımıyor ülke yönetmeye talip oluyorsunuz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195