Title of a News Article

Açılın Yaşar Aydın sandıkları patlatmaya geliyor...

Açılın Yaşar Aydın sandıkları patlatmaya geliyor...
banner206

Siyasete soyunan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, yapılan araştırmalara göre yapılacak olan seçimlerde oyların yüzde 30'unu alıyor!

Sık sık geçilen mail bültenlerinden birisi olan Yaşar Aydın'la ilgili gelen son bültende bomba iddia. Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, Türkiye'de yapılacak olan seçimlerde kürt oylarının kendisine verileceği ileri sürdü. 

Hükümete ve muhalefet partilerine güven kalmadığı için kürtlerin oylarını alacağını ve yapılan sözde anketlere göre kürtlerin yüzde 30 oy alacağını iddia eden Yaşar Aydın, yurt genelinde kaç kişi tarafından tanınıyor sorusu ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Ara ara esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Aydın'ın iddialarına bakılacak olunursa önümüzdeki seçimlerde AK Parti'den sonra gelecek ana muhalefet partisi kendisi.

HANGİ ANKET?

Kürt seçmenlerin oylarını almak isteyen Cumhur ittifakı ve Millet ittifakının yapılan son ankette şoka uğradığı dile getirilen mailde, anketin hangi firma tarafından yapıldığı ise belirtilmemiş. Lakin bu anket firmasının fason olduğu apaçık ortada.

Acıları anlayan Yaşar Aydın, sevinçlere de ortak. Ülkenin sorunlarını Yaşar Aydın Çözer. Mevcut iktidar ve muhalefete güven kalmadı.' gibi slogan tarzı söylemlerin belirtildiği işte o bülten...

"Araştırma şirketlerinin Türkiye genelinde yaptığı anket çalışmalarında Kürt seçmenin yüzde 30’u Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Onur İttifakı’ndan yana kullanacağı yönünde görüşlerini belirtti.
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yapılan araştırmalarda ve anket şirketlerinin çalışmalarında ipi göğüsleyen Aydın, yapılan son ankette de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kürt seçmen üzerinde yapılan son anket çalışmasında seçmenin yüzde 30’u Onur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın’a oy vereceğini ifade etti ve yine ankete katılan Kürt seçmenin yüzde 25’i Yaşar Aydın’a ‘oy vermeyi düşünebilirim’ demesi ile Kürt seçmenin neredeyse yüzde 50’den fazlasının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yaşar Aydın’ı destekleyeceğini açıkça gösteriyor.

Öte yandan Kürt seçmenin oylarına umut bağlayan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı ise bu son anket ile adeta şoka girdi. Yaşar Aydın’ın Kürt seçmen üzerindeki etkisi, Kürt seçmenin Yaşar Aydın’a saygısı ve onu sahiplenmesi, bu kadar çok sevilmesi iktidar ve muhalefette hayal kırıklığına yol açarken, Onur İttifakı’nda ise yüzleri güldürdü.

Ankette ayrıca Yaşar Aydın’a yönelik ilginin nedenleri de Kürt seçmene soruldu. Verilen yanıtlar ise şöyle oldu:
-Yaşar Aydın bizden biri
-Acılarımızı anlıyor, sevinçlerimizi paylaşıyor.
-Ülkemizin sorunlarını Yaşar Aydın çözebilir.
-Mevcut iktidar ve muhalefete güvenimiz kalmadı."

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195