Title of a News Article

AK Parti Adayları Yarın Şanlıurfa'da

'Türkiye Yüzyılı' hedefi ile 14 Mayıs seçimlerine start veren AK Parti'de; Şanlıurfa Milletvekilleri, yarın kente gelerek vatandaşlarla buluşacak. 

AK Parti Adayları Yarın Şanlıurfa'da
banner206

Cumhuriyetin 100. yılına 'Türkiye Yüzyılı' hedefi ile girmeye hazırlanan AK Parti'de 14 Mayıs seçimleri için çalışmalar hız kazandı.

Partinin Türkiye'de öncelik verdiği adresler arasında yer alan Şanlıurfa için halkın talep ve önerileri göz önünde bulundurularak hazırlanan milletvekilleri listesinde gerek eğitim gerekse mesleki alanda çok önemli isimler yer alıyor. Bakan Bekir Bozdağ'ın birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildiği AK Parti adaylarının Şanlıurfa'da vatandaşa yansıması desteklerle karşılanırken, Başkent Ankara'da son hazırlıklarını tamamlayan vekil adayları yarın Şanlıurfa'ya geliyor.

13 Nisan Perşembe (Yarın) günü saat 12.00'de hava yolu ile kente ulaşacak vekil adayları burada vatandaşlar tarafından karşılanacak. Parti kademelerinin eşliğinde saat 13.30'da 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'na geçecek vekil adayları burada vatandaşlara seslenecek. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195