Title of a News Article

AK Parti'den istifa sebeplerini açıkladı

AK Parti'den istifa sebeplerini açıkladı
banner206

AK Parti İBB Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kaba, istifa açıklamasında "Partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve 'Bu kadarı da olmaz' dediğimiz yanlışlardır" ifadelerine yer verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Kaba, yayınladığı istifa mektubunda "Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Belediye Meclis üyeliği görevlerini üstlendiğim AK Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İSTİFA SEBEPLERİNİ TEK TEK SIRALADI

Açıklamasının devamında AK Parti'ye yönelik eleştirilerde bulunan Kaba, şöyle devam etti: "19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve 'bu kadarı da olmaz' dediğimiz yanlışlardır." haberler.com

İşte Kaba'nın paylaştığı istifa metni;

AK Parti İBB Meclis Üyesi Amine Kaba, nedenlerini tek tek sıralayıp partisinden istifa etti

İBB Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba zehir zemberek sözlerle AKP'den istifa  etti: “Adaletten uzaklaşma, itibarsızlaştırma, makam ve mevki sahiplerinin  liyakatsizliği nedeniyle partimden ayrılıyorum" - Medyascope

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195