Title of a News Article

AK Parti'den İzol hakkında flaş karar!

AK Parti'den İzol hakkında flaş karar!
banner206

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da düzenlediği toplantıya katılan İzol Aşireti’nin önde gelen isimlerinden Av. Cengiz İzol’un, 2 yıl önce partiye verdiği istifa dilekçesi Kılıçdaroğlu ile buluşmasının ardından kabul edildiği iddia edildi. AK Parti’nin kurucularından olan İzol, bu kararın ardından eski partisine meydan okudu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, geçtiğimiz Perşembe günü Mehmet Akif Konferans Salonu’nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelmişti. Toplantıya davet edilen İzol Aşireti’nin önde gelen isimlerinden Av. Cengiz İzol da katılım sağladı. Hatta toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafını, “Sayın @kilicdarogluk kanaat önderleri toplantısına katılım sağladık” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Zaten ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu. 2019 yılında AK Parti’den istifa etmek için Genel Merkeze dilekçe veren ve bu istifası kabul görümeyen İzol’un, 2 yıl önce verdiği istifa dilekçesi Kılıçdaroğlu’nun toplantısına katıldıktan sonra kabul edildi.

İZOL,  AK PARTİ’YE MEYDAN OKUDU

İzol, bu kararın ardından sosyal medya hesabından “Ak parti benim bölgemde gelsinde oy alsın meydan” ifadelerine yer verdi.

Bu arada AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Cengi İzol’un sosyal medya hesabında bulunan profil fotoğrafında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafının yer alması dikkat çekti.

HABER:UĞUR BUDAK 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195