Title of a News Article

AK Partili üst düzey isim Urfa'da...

AK Partili üst düzey isim Urfa'da...
banner206

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Havaalanında ki karşılamada kadınların yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.  

AK Parti'de teşkilatlara ve yerel yönetimlere ziyaret ve temaslar sürüyor. Bu kapsamda bugün Ankara'dan Şanlıurfa'ya hava yoluyla gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir temaslarda bulunacak. 

GAP Havaalanındaki karşılamaya belediye başkanları ile birlikte eşler de karşılama törenine katıldı. AK Parti GM Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'i AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı, AK Parti İl Koordinatörü Abdulkadir Kirli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve eşleri Betül Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eşleri Fethiye Canpolat, Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve çok sayıda yine partili kadınlar karşıladı.

Resim

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195