Title of a News Article

Akçakaleliler AK adayları bağrına bastı

Akçakaleliler AK adayları bağrına bastı
banner206

Şanlıurfa'da, AK Parti'nin kale ilçesi olan Akçakale'de vatandaşlar AK vekil adaylarını bağrına bastı. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ilçe temaslarını sürdürüyor. Bozdağ bugün Akçakale ve Harran ilçelerine geldi. Bakan Bozdağ'ı Akçakale ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Yıldız karşıladı.

14 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti milletvekili adayları Şanlıurfa'da hergün bir ilçede seçim bürosu açılışı gerçekleştiriyor. 

Son olarak bugün Harran ilçesi ve Akçakale ilçelerinde açılışlar yapıldı. Ovanın güçlü adaylarından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hikmet Başak, Akçakale ilçesinde adeta gövde gösterisi yaptı. 

Seçim koordinasyon merkezinin açıldığı Akçakale ilçesinde vatandaşlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, vekil adayı Hikmet Başak'ı bağrına bastı. 

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, beraberindeki AK Parti milletvekili adaylarıyla birlikte Akçakale ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı. İlçeye giderken bir grup ellerinde Türk bayraklarıyla Bakan Bozdağ'ın konvoyunun önünü keserek sulama konusundaki sıkıntılarını anlattı.

Bakan Bozdağ, ilçe merkezinde partililerle bir araya geldi. Burada kalabalığa hitap eden Bakan Bozdağ, 21 yıl içerisinde hükümetin sayısız hizmetlerinin olduğunu söyledi.

'Umutlarını ülkenin felaketlerine bağlıyorlar'

Türkiye’de yapılan hizmetleri hazmetmeyenlerin olduğunu belirten Bakan Bozdağ konuşmasını şöyle sürdürdü.

"Umutlarını alın terlerine bağlamayan, umutlarını ülkenin felaketine bağlayan, iktidar umudunu ürettikleri politikalara değil de ülkenin felaketine bağlayan, felaketten gelecek arayan bu zavallılara en büyük cevabı, geleceklerini depremlerde, yangınlarda, sellerde, felakette, terörde, savaşta arayan bu ilkel zihniyetin sahiplerine Akçakale'den bir Osmanlı tokadı sandıkta vurmaya hazır mıyız? Onların hesabını siz vereceksiniz, onların defterini siz düreceksiniz. Bunların derdi bu milletin refahı, istikrarı, iyi şeylerinin olması değil, aksine tam tersi olmaları. Ne kadar iyi şey yapsak, 'Yine iyi bir şey yaptılar' diye rahatsız oluyorlar. Bunlar tek bir iyi işe dahi iyi demeyen, takdir etmeyen ilkel zihniyetin sahibi. İktidarı devirmek için umutlarını yangınlara bağladılar. 'Büyük büyük yangınlar çıksa, büyük büyük felaketler olsa, hatta savaşlar çıksa ülke yenilse de Erdoğan'dan kurtulsak' diye tweetler atan ilkel bir anlayışın sahipleri bunlar.”

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195